Horizon: Zero Dawn Genellikle Sabit 30FPS Çalışıyor

21.02.2017 07:11 Gazali Çetinkaya

 
   Eurogamer'ın teknik analiz kısmı DigitalFoundry, Horizon Zero Dawn için frame rate testi gerçekleştirdi. Teste baktığımızda ise standart PS4'te 1080p, PS4 Pro'da 4K (Checkerboard rendering) çözünürlük sunan Horizon: Zero Dawn büyük çoğunlukla akıcı bir performans vererek sabit 30FPS olarak çalışıyor. 
 
   Ek olarak Sony'nin inceleme dokümanlarında yazdığına göre Horizon Zero Dawn'ın ilk gün yaması PS4 Pro'ya performans modu ekleyecek.
 
"PlayStation 4 Pro desteğini temel alacak küçük ilk gün yaması performans modu ekleyecek, bu da 1080p modunda daha akıcı frame rate ve daha yüksek görüntü kalitesi sunacak. Bu mod hem 4K hem de 1080p ekranlar için ulaşılabilir olacak." 
 
   Horizon: Zero Dawn 28 Şubat 2017 tarihinde Kuzey Amerika, 1 Mart 2017 tarihinde ise Avrupa bölgesinde PlayStation 4'e özel olarak çıkış yapacak. 
 
Horizon: Zero Dawn İnceleme Puanları 
 
   Paylaşılan frame rate testine aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 30 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler