Horizon Zero Dawn Masa Oyunu Duyuruldu

03.08.2018 19:57 Gazali Çetinkaya

 
Masa oyunu ve kart oyunu üreticisi Steamforged Games Horizon Zero Dawn masa oyununu duyurdu.
 
Steamforged Games Horizon Zero Dawn video oyunu evrenini temel alacak bu masa oyununun geliştirilmesinde Sony Interactive Entertainment Avrupa ve Guerrilla Games ile birlikte çalışacak. Ancak yine de proje için Kickstarter kampanyası başlatılıp bağış toplanacak. 

Projenin henüz erken aşamalarında olduğu için detaylar ve Kickstarter hedefi belli değil, sadece iki figürün görseli paylaşıldı. Yakında Kickstarter sayfası açıldığında daha fazla bilgi paylaşılacaktır. Haberdar olmak için Steamforged Games sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. (Twitter, Facebook, Instagram)
 
Steamforged Games daha öncesinde Dark Souls ve Resident Evil 2 masa oyunlarını yapmıştı. Dark Souls masa oyunu £3,771,474 ve Resident Evil 2 masa oyunu £800,561 bağış toplayarak Kickstarter kampanyaları oldukça başarılı bir şekilde sonuçlanmıştı.

Horizon Zero Dawn masa oyununun da Kickstarter üzerinde benzer bir başarı göstereceğine şüphe yok. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler