Horizon: Zero Dawn Satış Miktarı Açıklandı

16.03.2017 18:20 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment, Guerrilla Games'in geliştirmiş olduğu açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Horizon: Zero Dawn'ın satış miktarını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre de Horizon: Zero Dawn ilk iki haftasında dünya genelinde 2.6 milyon adet satış yapmayı başardı. 
 
   28 Şubat tarihinde oyunculara sunulan Horizon: Zero Dawn bugüne kadar PlayStation 4'te en iyi satan birinci parti yeni IP oldu ve ayrıca Guerrilla Games'in de en iyi çıkış yapan oyunu oldu. 
 
   Ek olarak, Guerrilla Games genel müdürü Hermen Hulst Horizon: Zero Dawn için hikaye genişlemesi üzerinde çalıştıklarını da doğruladı. 
 
   Hermen Hulst,
 
"Bu, Aloy'un hikayesinin ve Horizon: Zero Dawn dünyasının keşfedilmesinin sadece başlangıcı, ekip hikayenin genişlemesi üzerinde sıkı bir şekilde çalışıyor." 
 
   Horizon: Zero Dawn şu anda PS4 üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 269 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler