Horizon: Zero Dawn Satışları 7.6 Milyonu Aştı

28.02.2018 18:10 Gazali Çetinkaya

 
 
   Sony Interactive Entertainment, Horizon: Zero Dawn satışlarının dünya genelinde 7.6 milyon adeti aştığını duyurdu.
 
   Tam bir yıl önce, 28 Şubat 2017'de, çıkış yapan Horizon: Zero Dawn böylelikle PlayStation 4 platformu üzerinde en çok satan yeni birinci parti oyun olmayı başardı. Oyun ilk iki haftasında dünya genelinde 2.6 milyon adet satış yapmıştı.
 
   Sony Interactive Entertainment Dünya Geneli Stüdyolarının Başkanı Shawn Layden,

"Horizon: Zero Dawn ve Horizon: Zero Dawn – The Frozen Wilds'ın bu kadar çok oyunsever tarafından olumlu karşılandığı için minnettarız ve bu Guerrilla'daki tüm ekibin fantastik çalışmalarının birer kanıtıdır. Güzel bir hikaye anlatımı, harika karakterler ve mükemmel oynanış mekaniklerinin birleşimi ile oyun hayranlardan iyi tepkiler aldı ve bu olağanüstü satış miktarına ulaştı."
 
   Guerrilla Games Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü,
 
"Horizon: Zero Dawn'ın çıkışı yaklaştıkça insanların heyecanlı olduğunu biliyorduk ancak satışların bu seviyeye çıkması gerçekten akıllara durgunluk veren bir durum. Oyunun çıkışından bu yana, milyonlarca kişi oyunun dünyasını keşfetmek için Aloy'a katıldı. Umarız bizim oyunu yaparken aldığımız keyif kadar oyuncular da Horizon Zero Dawn'ı oynarken keyif alıyorlardır."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler