Horizon: Zero Dawn İlk Gün Yaması Hakkında [Güncelleme]

16.02.2017 09:56 Gazali Çetinkaya

 
   [Güncelleme]: Twitter üzerinden bir kullanıcı 16GB ilk gün yaması haberinin gerçek olup olmadığını sordu ve Horizon: Zero Dawn yönetmeni Mathijs de Jonge hayır cevabını verdi.
 
   Horizon: Zero Dawn henüz resmi çıkışını yapmadı ancak oyunun kutulu sürümünü erkenden edinen kullanıcılar mevcut. Bu kullanıcılardan birisinin NeoGAF üzerinde yaptığı açıklamaya göre de oyunun ilk gün yaması 16GB boyutunda. Sony henüz ilk gün yaması boyutunu resmi olarak doğrulamadı. İçeriği de açıklanmış değil.
 
   Daha önce Killzone oyunları ile tanıdığımız Guerrilla Games'in açık dünya aksiyon rol yapma oyunu türündeki Horizon: Zero Dawn 28 Şubat 2017 tarihinde Kuzey Amerika, 1 Mart 2017 tarihinde ise Avrupa bölgesi için çıkış yapacak. Oyun PlayStation 4'e özel olarak sunulacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 4 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 7 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 8 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 8 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler