Horizon Zero Dawn'ın DLC'si Neler Ekliyor?

06.11.2017 16:42 Gökhan Yılmaz

 
      Horizon Zero Dawn'ın yeni DLC paketi The Frozen Wilds yarın itibariyle çıkmış olacak ve oyunun dünyasına pek çok şey ekleyecek. Nedir bunlar?
 
     Öncelikle Traveler yetenek ağacı yeni mekanlar keşfetmeye odaklanmış olacak. The Frozen Wilds'ı oynamak için 30. seviye olmanız öneriliyor ve eklenen yeni yeteneklerle birlikte yeni tek atımlık saldırılar, binek üzerinde keşfetmenizi kolaylaştıracak özellikler eklenmiş olacak.
 
     Eklenen yeni hikaye akışı ana oyunla paralel olarak ilerliyor. 15 saat olduğu belirtilen içerik daha geliştirilmiş animasyonlarla karşımıza çıkacak. Aloy'un mızrağını kişiselleştirebilecek ve fotoğraf moduyla karlı yeni çevrenizin bol bol fotoğrafını çekebileceksiniz. 
 
     The Frozen Wilds 7 Kasım tarihinde 20$ fiyatı ile çıkış yapıyor. Yeni karlı bölgeler, düşmanlar, tek atımlık mızrağınız ve hikayesi ile birlikte Horizon Zero Dawn deneyimini genişleteceği kesin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler