House Flipper için Ücretsiz Cyberpunk DLC'si Bugün Çıkıyor

19.11.2020 09:21 Gazali Çetinkaya

 
Cyberpunk temas şu sıralar oldukça popüler. Çok sayıda oyunun cyberpunk temasına sahip olduğunu görüyoruz ve ev yenileme oyunu House Flipper da yeni indirilebilir içeriğinde Cyberpunk ile buluşuyor.

House Flipper için Cyberpunk indirilebilir içeriği bugün PC (Steam) için ücretsiz olarak çıkacak. PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarına iki hafta sonra gelecek.

İndirilebilir içeriğin tanıtım yazısı:
 

Uyan, Simsar! Yenilenecek yeni bir dairemiz var!

Neo-Tokyo'nun geleceği, bir zamanlar bir hacker araştırma merkezi olan yeni dairenizi görüntüleyebileceğiniz çok renkli neon ışıklarıyla boyandı.

Bu yerin modası geçmiş görünümünün yenilenmesinin ve içinin daha fazla sibernetik havaya bürünmesinin zamanı geldi, üstelik hepsi House Flipper'da!

Özellikler:

- eşsiz ortamı olan yepyeni daire,
- transhümanist el cildi,
- 60'tan fazla siberpunk tarzı eşyalar. 

 
Fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
House Flipper Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Empyrean Dağıtıcısı: Frozen District, PlayWay S.A. Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 15 Dk önce Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler