Hugo Weaving, Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Bulunmayacağını Doğruladı

05.09.2020 14:56 Özgür Eroğlu

 
Yüzüklerin Efendisi serisindeki karakterlerden biri olan Elrond'u, Peter Jackson'ın film üçlemesinde ve sonrasında Hobbit filmlerinde başarılı oyuncu Hugo Weaving canlandırmıştı.
 
Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisi duyurulduğunda da dönem gereği Elrond'un dizide olacağı biliniyordu. Çoğu kişi de yine Hugo Weaving'i bekledi, ancak kesin olmasa da Elrond karakteri için Will Poulter seçildiği düşünülmüştü ki kendisi projeyi terk etti.
 
Bu sayede de tekrar Hugo Weaving için bir ihtimal doğdu. Ancak Hugo Weaving, son yaptığı açıklama ile Elrond'u dizide canlandırmayacağını kesin bir dille belirtti. 
 
Yüzüklerin Efendisi dizisinin oyuncuları belli, ancak hala kimin hangi karakteri oynadığı belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Lord of The Rings Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Amazon Dağıtıcısı: Amazon Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler