Humankind için İlk Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

07.02.2020 19:26 Gazali Çetinkaya

 
Endless Legend ve Endless Space oyunlarının arkasındaki ekip Amplitude Studios, yeni tarihsel sıra tabanlı strateji oyunu Humankind için ilk geliştirici günlüğünü yayınladı.
 
Videoda kısa kısa pre-alpha oynanış görüntüleri ile birlikte geliştiriciler oyunun genel hedefleri hakkında konuşuyor. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Tunç Çağı'ndan Modern Çağ'a kadar 60 tarihi kültürü birleştirerek kendi uygarlığınızı oluşturun. Her kültür kendi özel oynanış katmanına sahiptir ve neredeyse sınırsız sonuçlara yol açar. Hangi medeniyeti şekillendireceksin?
 
Yaptığın her büyük eylem, her ahlaki seçim, kazandığın her savaş şöhretini oluşturur. En büyük şöhrete sahip olan oyuncu oyunu kazanır. Dünyada en derin izi bırakan kişi sen olabilecek misin?
 
Gerçek tarihsel olaylarla karşılaşın, ünlü şahsiyetlere liderlik edin ve bilimsel atılımlar gerçekleştirin. Dünyanın doğal harikalarını keşfedin ya da insanlığın olağanüstü yaratıklarını oluşturun. İnsanlığın akışını nasıl değiştireceksin?
 
Şehir kurma ve savaşlar ile taktiksel yeteneklerinizi gösterin. Bir savaşı sekiz oyunculu bir dünya savaşına dönüştürmek için müttefiklerini çağırın. Hangi stratejiyi kullanacaksın?
 
Humankind 2020'de Steam üzerinden PC için çıkacak.

Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Humankind Platformlar: PC Geliştirici: Amplitude Studios Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 1 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 3 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler