Humble Flash Bundle'da Bağımsız Oyun Fırsatı

29.08.2014 01:38 Ömür Gencer


       Güzel fiyatlardan sunduğu oyunların yanında bir de yardım kuruluşlarına bağış yapmamıza ön ayak olan Humble Bundle, oyuncuların gönlünü kazanmış sitelerden. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan PAX etkinliği için Humble Bundle yeni bir indirim serisi başlattı.
 
      The PAX 10 Humble Flash Bundle adını alan bu indirim serisiyle, en az 1 dolar karşılığında Badland (Android platform için), Solar 2, Containment: The Zombie Puzzler ve Jamestown: Legend of the Lost Colony Deluxe Pack oyunlarına sahip olabilirsiniz. Eğer ortalama üstü bir fiyat verirseniz (an itibariyle 3,37 dolar) bu oyunlar arasına The Swapper ve Fez de eklenir. Son olarak 15 dolar verirseniz Cannon Brawl (Erken Erişim) ve Life Goes On oyunlarına da sahip olabilirsiniz. Bahsettiğimiz indirim sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FEZ Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Polytron Dağıtıcısı: Trapdoor Tür: Platform Çıkış Tarihi: 1 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler