Humble'ın Tom Clancy Kampanyasında The Division Beta Kodu Fırsatı

09.01.2016 21:19 Ömür Gencer


        Oyuncuların yakından tanıdığı firma Humble yeni kampanyasını oyuncuların beğenisine sundu. Humble Weekly Bundle Tom Clancy Encore adlı bu kampanyayla Tom Clancy serisine ait başarılı oyunlar yer alıyor.
 
       En az 1 dolar ödeyerek Tom Clancy's Rainbow Six, Tom Clancy's Rainbow Six 3 Gold , Tom Clancy's Rainbow Six Vegas, Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory ve Tom Clancy's Ghost Recon'a sahip olabilirsiniz.

       Ortalama üzeri bir bağış yaptığınızda bu oyunların yanına Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction Deluxe Edition, Tom Clancy's Splinter Cell ve son olarak da Tom Clancy's The Division'ın beta koduna sahip olabilirsiniz. Son olarak 10 dolar üzeri ödediğinizde de Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist ve Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier'a da sahip olabilirsiniz.

       Tüm bu oyunların sistem gereksinimlerine bu sayfadan ulaşıp sisteminizin bu oyunları kaldırıp kaldıramayacağını öğrenebilirsiniz. Bahsettiğimiz kampanyaya ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler