Hunt: Showdown 1.4 Güncellemesi Yayınlandı

10.06.2020 17:49 Gazali Çetinkaya

 
Crytek, Hunt: Showdown versiyon 1.4 güncellemesini PC için yayınladı.

Güncelleme oyunun hasar sistemini baştan aşağı yeniliyor. Ateş, kanama ve zehir hasarlarının artık farklı aşamaları ve etkileri var.
 
Güncelleme ayrıca beş yeni efsanevi silah Nitro Express Rifle Caldwell Uppercut, Martini Henry IC1 Riposte, Martini Henry IC1 Riposte, Caldwell Rival 78 Handcannon ve bir yeni efsanevi avcı Felis ve yetenek ağacından açabileceğiniz yeni zehir tuzak mayınını ekliyor.
 
Bunların yanı sıra çok sayıda denge, iyileştirme ve hata düzeltmesi de mevcut. Yama notlarına buradan göz atabilirsiniz. 
 
Crysis'in geliştiricilerinden, ağır PvE unsurlarına sahip rekabetçi birinci şahıs PvP ödül avcılığı oyunu Hunt: Showdown PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hunt: Showdown Platformlar: PC Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Crytek Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler