Hunt: Showdown için İlk Performans Yaması Yayınlandı

13.04.2018 13:02 Gazali Çetinkaya

  
   Crytek’in merakla beklenen yeni oyunu Hunt: Showdown, kapalı alfasının ardından Steam üzerinden erken erişime açılarak oyuncularla buluşmuştu. Henüz ilk aşamalarında olan oyun, nitelikli geri bildirimler alarak, performansını arttırmaya yönelik ilk yamasını yayınladığını duyurdu.

   Yama ilk olarak Hunt: Showdown test sunucularında yayınlandı ve topluluk tarafından test edilme şansı buldu. Ardından yapılan geri bildirimler sonucunda yamanın yayınlanmasına karar verildi. CPU optimizasyonlarına odaklanan yama, oyunun tüm bellek ayak izlerini de azaltarak oyun içerisindeki ani takılma, kare oranındaki düşüşler gibi sorunları ortadan kaldırıp; oyunculara daha akıcı bir oyun deneyimi yaşatmaya yardımcı olacak. Yama sayesinde daha düşük konfigürasyona sahip sistemler, oyundan daha iyi performans alabilecek. Ayrıca bu yama sayesinde oyun başlangıcındaki eksik bitki örtüsü ve çevre elementleri sorunu da giderilmiş olacak.

   Performans Yaması ile ilgili tüm detaylar (topluluğun en sık sorulan sorularına verilen yanıtlar dahil), Hunt ekibinden Chris Auty ve Sébastien Laurent ile CRYENGINE ekibinden Theodor Mader’in yer aldığı bir yapımcı günlüğü videosunda da ele alınmış durumda. Videoya hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hunt: Showdown Platformlar: PC Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Crytek Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 3 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler