Hunt: Showdown İlkbaharda Xbox One'a Geliyor

11.03.2019 18:42 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Crytek, Hunt: Showdown Xbox One versiyonunun bu ilkbaharda Xbox Game Preview (Xbox Oyun Önizleme) programı aracılığıyla çıkış yapacağını duyurdu.

Hunt Showdown şu anda Steam'de erken erişimde.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Vahşi, kâbus gibi canavarlar Louisiana bataklıklarında cirit atıyor ve sen, dünyayı bu korkunç varlıklardan kurtarmak için bir araya gelmiş, çetin ceviz silahşor Avcılardan oluşan bir grubun parçasısın. Bu mahlukları dünyamızdan cehenneme yolladığın takdirde cömertçe ödüllendirilecek, daha acımasız ve daha güçlü silahlar satın alma şansına sahip olacaksın. Başarısız olursan ölüm hem karakterini hem de teçhizatını yanında götürecek. Ama Kan Kardeşliği olarak adlandırılan avcı havuzunda kazandığın tecrüben daima kalacak.
 
YÜKSEK RİSK, YÜKSEK ÖDÜL, YÜKSEK GERİLİM
 
Hunt’ın rekabetçi, karşılaşma tabanlı oynanışı, PvP ve PvE unsurlarını karıştırarak hayatının, karakterinin ve teçhizatının daima risk altında olduğu eşsiz bir gerilim dolu deneyim yaratıyor. Her karşılaşmanın başında, iki setli beş takıma kadar destek veren bu oyunda, takımlar canavar hedeflerinin izini sürecek. Bulunduklarında ve mağlup edildiklerinde takımlar bir ödül kazanırlar ve haritadaki diğer Avcılar için anında hedef olurlar. Eğer arkanı kollamazsan bıçaklanabilirsin ve aklında kalan son an, ödülünü alarak yanından yürüyüp geçen başka bir takımın Avcıları olabilir. Risk ne kadar yüksek olursa, ödülün değeri de o kadar atar ancak yapılacak tek bir hata sana elindeki her şeyi kaybettirebilir.
 
İLERLEME

Ölümde bile Kan Kardeşliği aracılığıyla Avcıların dereceleri arasında ilerleyebileceksin. Bir karakter öldüğünde tecrübeleri Kan Kardeşliğine aktarılır, bu tecrübeler de diğer Avcılara uygulanabilir. Eğer haritadan sağ kurtulursan yeni Avcılar kazanmak için paranı ve tecrübelerini kullanabilir ve bir sonraki karşılaşmaya hazırlanabilirsin. Eğer ölürsen kazandığın tecrübe dışında elindeki her şeyi kaybedersin. 
 
KARANLIK GÖRÜŞ

Karanlık Görüş özelliği Avcıların dünyalar arasındaki şeyleri görebilmesini sağlar, böylece ilk başta fani gözlere görünmeyen şeyler görünebilir olur. Canavarların izini sürerken Karanlık Görüşü kullan ve ruhanî bir ışık seni bir sonraki hedefe yönlendirsin. Ayrıca Karanlık Görüş, ödül taşıyan avcıları işaretler, kaçmaya çalışırlarken pusuya düşmelerini kolaylaştırır. 


Teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler