Hunt: Showdown'a Tek Oyunculu Mod ve Çift Silah Kullanımı Eklendi

30.06.2020 09:25 Gazali Çetinkaya

 
Crytek, Hunt: Showdown'un versiyon 1.4.1 güncellemesini yayınladı.

Güncelleme oyuna tek oyunculu PVE mod Trials Mode ve çift silah kullanımı Dual Wielding ekliyor.
 
Trials Mode tek başınıza haritaları keşfederek challenge'ları tamamlayıp ödüller kazanabileceğiniz bir mod. Şu anda 15 adet deneme mevcut ve ileride daha fazlası eklenecek.
 
Çift silah olarak kullanılabilen tabancalar şu şekilde: Nagant M1895, Nagant M1895 Silencer, Caldwell Conversion Pistol, Caldwell Conversion Chain Pistol, Caldwell Conversion Uppercut, Caldwell Pax, Caldwell Pax Claw, Bornheim No.3, Bornheim No.3 Extended, Nagant M1895 Officer, Nagant M1895 Officer Brawler, Lemat Mark II ve Dolch 96.
 
Güncelleme aynı zamanda çok sayıda iyileştirme, ayarlama ve hata düzeltmesi içeriyor. Yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.
 
Crysis'in geliştiricilerinden PvE unsurlarına sahip rekabetçi birinci şahıs PvP ödül avcılığı oyunu Hunt: Showdown PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hunt: Showdown Platformlar: PC Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Crytek Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler