Hydrophobia Baştan Aşağı Yenileniyor

Batmakta olan bir gemide hem su baskınlarından, hem de teröristlerin elinden kaçmak zorundayız
20.12.2010 18:16 Alkan Adakaner


    Hydrophobia'nın geliştiricisi Dark Energy Digital, büyük ümitlerle piyasaya sürdüğü, ama oyun otoriteleri tarafından pek beğenilmeyen oyunuyla ilgili yenileme çalışması başlattı. Oyunun baştan aşağı yenilenmiş sürümü yarın Xbox Live'da satışa çıkacak. Oyunu zaten almış olanlar bir güncelleme ile bu yeniliklere kavuşacaklar gibi görünüyor.

    Geliştirici firma tarafından yapılan açıklamaya göre incelemelerdeki eleştiriler ve oyuncuların geri bildirimleri sonucunda oyundaki bir çok hata giderildi. Tuşlara atanmış harita sistemi, gelişmiş kontroller, dövüş, siper alma ve kamera sisteminin yanı sıra düzgün tırmanma ve daha gelişmiş grafikler yenilenmiş sürümde bizi bekliyor.
 
     Yeni kamera ve kontrol yapısının yeni bir oyun oynuyormuş izlenimi verdiğini söyleyen yetkililer, oyunu beğenenlerin yanı sıra beğenmeyenlerin de sözlerini dikkate aldıklarını belirttiler.
 
    Bu arada oyun normalde 1200 puana satılıyordu, ama yenilenmiş sürümle birlikte artık 800 puana satılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hydrophobia Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dark Energy Digital Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler