Hydrophobia'nın Devamı Yolda Gibi

Hydrphobia'ya yapılan güncellemeler oyunun kalitesini arttırmıştı.
23.04.2011 07:35 Alkan Adakaner


      Avustralya'nın oyunları derecelendirma kuruluşu Hydrophobia: Prophecy adlı bir oyunu gün ışığına çıkardı. Bu oyun tabi ki Xbox Live'a özel olarak piyasayab çıkan Hydrophobia adlı aksiyon oyununun devamı.

     Buna rağmen geliştirici Dark Energy Digital veya yayıncı Microsoft Game Studios'tan konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Yine de E3 fuarında bir sürprizle karşılaşabiliriz.

     Diğer yandan geliştirici firmanın Hydrophobia'yı üçleme olarak tasarladığını biliyoruz. İlk oyunun güncellemeler sonrası ilgi görmesi devam oyunu çalışmalarını başlatmış olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hydrophobia Platformlar: XBOX 360 PC PS3 Geliştirici: Dark Energy Digital Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 4 Saat önce Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 7 Saat önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 8 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 9 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler