Hyper Light Drifter Geliştiricisi Solar Ash Kingdom'ı PC için Duyurdu

13.03.2019 22:22 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Annapurna Interactive ve Hyper Light Drifter geliştiricisi Heart Machine, yeni oyunu Solar Ash Kingdom'ı duyurdu. Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Çıkış tarihi ve diğer platformlar açıklanmadı.

IGN'e konuşan Heart Machine'den Alex Preston tamamen yeni bir teknoloji ve kilit yeniliklerin Solar Ash Kingdom'ı Hyper Light Drifter'dan ayrı kılacağını belirtti.

"Dünyamız, atmosferimiz, karakterlerimiz ve oynanışımız ile güzel bir hikaye anlatmak için çabalıyoruz. Oyunlarımızın her yönü özenle değerlendirilir ki bu da büyük bir zaman yatırımı gerektirir. Sabrınız için teşekkür ederiz, oyun ve bunun arkasındaki özverili süreç ve daha fazlası hakkında konuşmaya başladığımız için çok heyecanlıyız."

"Bu kadar heyecan verici bir yapım ile ilgili ağzımızı kapalı tutmak bizim için çok zordu fakat takipçi kitlemiz için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızdan emin olmak için buna değdi."

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Resmi websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Solar Ash Kingdom Platformlar: PC Geliştirici: Heart Machine Dağıtıcısı: Annapurna Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı 1 Saat önce Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 2 Saat önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 3 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 4 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler