ICO ve SotC Portları Move ve Trophy Destekleyecek

19.09.2010 22:37 Levent Polater

 

 
    Uzun zamandır söylentileri ile oyun dünyasını kasıp kavuran Team ICO Collection geçtiğimiz günlerde onaylanıp gerçek olmuştu. Her ne kadar oyunlar ayrı ayrı onaylanarak tek bir discte olmayacak izlenimi verilse de bu henüz onaylanmış değil. Bugün gelen yeni bir ayrıntı ise bu HD portları bekleyenleri daha çok heyecanlandırabilir.
 
    2 oyunun da yönetmeni olan Fumito Ueada, bu oyunların Playstation Move destekleyebileceğini söyledi. Dengeki Online'da bir röportaj veren Ueda, gelecek sene çıkacak oyunlara Move ile birlikte Trophy desteğinin de geleceğinin altını çizdi. Daha önce de 3D desteğinin oyunda bulunacağı da onaylanmıştı.
 
    Oyunlar, PS3'e uyarlanırken sadece HD ile yetinilmeyecek gibi görünüyor, umarız bunlara ek olarak extra içeriklere de sahip olabiliriz.
 
 
 Andriasang

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ICO & Shadow of the Colossus Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler