IGN, Bad Company 2'ye 8.9 Puan Verdi

27.02.2010 04:22 Alkan Adakaner


 
 
     Electronic Arts ve DICE tarafından Call of Duty: Modern Warfare 2'den daha iyi olacağı iddia edilen Battlefield:Bad Company 2, IGN'den daha düşük bir puan aldı.
 
     IGN, PS3 ve Xbox 360'ta Modern Warfare 2'ye 9.5 puan vermişti, fakat Bad Company 2'ye 8.9 puan vererek oyunu merakla bekleyenlerin kafasını biraz olsun karıştırdı.
 
     IGN'nin incelemesinde grafiklerden övgüyle söz edilirken özellikle arkaplandaki görsellerin harika olduğu belirtilmiş. Tek kişilik oyun modunun eskisi gibi vasat olmadığı, ayrıca çok oyunculu modun aylarca tekrar tekrar oynanacağı da söylenmiş.
 
     Demosu bile bağımlılık yaratan bu oyunun tam sürümünü aylarca oynamak ise büyük bir zevk olacaktır, IGN her ne kadar Modern Warfare 2'den daha düşük puan verse de FPS severler Bad Company 2'yi kaçırmak istemeyeceklerdir.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler