IO Interactive Bazı Çalışanlarını İşten Çıkardı

IO Interactive
24.05.2017 09:06 Gazali Çetinkaya

   
   Danimarka merkezli geliştirici stüdyo IO Interactive yaptığı açıklama ile birlikte bazı çalışanlarının işlerine son verme kararı aldıklarını duyurdu.
 
   IO Interactive,
 
"Bugün IOI'de, stüdyomuzda bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık ve bu da gelecekteki maceralarımızda daha donanımlı olabilmemizi sağlayacak. Harika yeteneklerin ve iyi arkadaşlarımızın stüdyodan ayrılacağı için üzgünüz. Bu durumdan etkilenen herkese yardım etmek için mümkün olan her şeyi yapıyoruz. Destek ve anlayışınız için teşekkür ederiz."
 
   Yaklaşık iki hafta önce Japon video oyun dağıtıcısı ve geliştiricisi Square Enix, Hitman'in geliştiricisi IO Interactive ile yollarını ayırdığını duyurmuştu. İşten çıkarma haberi de Square Enix ile yaşanan olaydan sonra geldi. Hitman serisinin ve geliştirici ekibin geleceği halen belirsiz. 
 
   IO Interactive; Hitman, Freedom Fighters, Mini Ninjas ve Kane & Lynch oyunlarını geliştirdi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman (2016) Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler