IO Interactive, Hitman'in İkinci Sezonunu Resmi Olarak Onayladı

06.11.2016 12:56 Gazali Çetinkaya

   31 Ekim tarihinde sunulan 6. bölüm ile birinci sezonunu tamamlayan Hitman'in ikinci sezonu da resmi olarak onaylandı.
 
   Oyunu geliştiren IO Interactive stüdyosunun yapımcısı Hakan Abrak, Gamergen ile yaptığı röportajda Hitman'in ikinci sezonunun gerçekleşeceğini ve üzerinde çalışmalara başladıklarını belirtti. Hakan Abrak, ikinci sezonda yeni şehirler, mekanlar ve tabii ki yine ücretsiz içerikler olacak diye de ekledi.
 
   Muhtemelen ikinci sezon da oyunun finali olmayacak çünkü daha öncesinde planlarının 3 sezon yapmak olduğunu ancak henüz 2.sezonun onaylanmadığı Hitman'in resmi twitter hesabı üzerinden belirtilmişti.
 
   Hitman'in 6 bölümü de şu an PS4, Xbox One ve PC üzerinden erişilebilir durumda. Kutulu sürüm 31 Ocak 2017'de çıkış yapacak. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman (2016) Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler