IO Interactive Kane & Lynch'in Haklarını Kaybetti

15.11.2017 00:30 Gazali Çetinkaya

 
   Square Enix 31 Mart 2017 tarihiyle birlikte IO Interactive ile olan iş ilişkisini sonlandırmış olduğunu açıklamış ve IO Interactive de 16 Haziran 2017 tarihinde resmi olarak bir bağımsız stüdyo olduklarını duyurmuştu.

   Yaşanan bu ayrılıktan sonra Danimarka merkezli geliştirici IO Interactive tüm markalarının haklarını elinde tutamadı.
 
   GamesIndustry.biz ile röportaj gerçekleştiren IO Interactive CEO'su Hakan Abrak "Boşanma sırasında Kane & Lynch ve Mini Ninjas'ın haklarını kaybettik." diye belirtti. Ayrıca Hitman serisinin haklarının IO Interactive'de kaldığını zaten biliyorduk, şimdi ise Freedom Fighters'ın haklarının da IO Interactive'de kaldığı doğrulanmış oldu.
 
   Third-person shooter aksiyon türündeki Kane and Lynch oyunlarının ilki Dead Men Kasım 2007'de ikincisi Dog Days ise Ağustos 2010'da PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkışını gerçekleştirmişti.

   IO Interactive şu anda yeni Hitman oyunu üzerinde çalışıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kane & Lynch 2 : Dog Days Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 23 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler