IO Interactive Odağını Yeni Hitman Oyununa Çeviriyor

07.11.2019 08:46 Gazali Çetinkaya

 
Geçtiğimiz ay yayınlanan "Hitman'in Düşüşü ve Yükselişi" belgeselinde IO Interactive CEO'su Hakan Abrak yeni Hitman oyununun geliştirildiğini resmen doğrulamıştı ve geliştirici ekip asıl odağını yeni Hitman oyununa vermeye başlıyor. 
 
IO Interactive, 19 Kasım'da yayınlanacak Hitman 2 güncellemesinin oyunun son büyük güncellemesi olacağını ve artık yeni Hitman oyununa daha fazla odaklanabileceklerini belirtti.
 
"Hitman 2'ye 13 ay boyunca tam içerik desteği sunduktan sonra artık geleceğe daha fazla baktığımız bir noktadayız. Hitman 2 ekibini, bir süredir yapım aşamasında olan yeni Hitman oyununa kaydırıyoruz." 
 
IO Interactive yeni Hitman oyunu dışında yeni bir IP üzerinde de çalışıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler