IO Interactive Yeni Bir IP Üzerinde Çalışıyor

09.02.2017 05:28 Gazali Çetinkaya

 
   Yeni işe alım listesine göre, Hitman'in geliştiricisi IO Interactive Unreal Engine kullanarak yeni bir IP üzerinde çalışıyor.
 
   Kopenhag/Danimarka merkezli stüdyo Unreal Engine'de oyun mekaniğini prototipi tasarlamak için bir gameplay programcısı arıyor. İstenilen özellikler ise; "yapay zeka, fizik, animasyon, AAA oyunlarda oynanış mekaniği deneyimi, konsollar ile PC oyunu projelerinde deneyim, C ++'da ve Unreal Engine'de derin becerilere ve deneyime sahip olma.
 
   2000 yılından bu yana geliştirdikleri Hitman oyunları dışında IO Interactive stüdyosunu Freedom Fighters, Mini Ninjas, Kane & Lynch: Dead Men ve Kane & Lynch 2: Dog Days oyunları ile tanıyoruz. Stüdyonun en son çıkardığı oyun Hitman (2016) şu anda ilk sezonun tüm bölümleri ile birlikte ulaşılabilir durumda. IO Interactive stüdyosunun yapımcısı Hakan Abrak oyunun ikinci sezonunu resmi olarak onayladı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman (2016) Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler