I Am Alive Neden Bu Kadar Gecikti?

23.11.2011 14:48 Samet Konuksal


     İlk olarak 2008'de duyurulan I Am Alive'ın duyurulmasından sonra uzun bir süre boyunca sesi, soluğu çıkmamıştı. Bekleyenleri artık iptal olmuştur diye düşünmeye başlamışken, Ubisoft I Am Alive ile birlikte geri dönmüştü.
 
     Peki bu süreç neden bu kadar uzun sürdü? Eurogamer bu soruyu Ubisoft Şangay'dan Aurelian Palasse'ye sormuş. Palasse ise, "Oyundan yayınlanan ilk video sinematikti. Yani oyunun o andaki sürümüyle ilgili değildi. Oyun bizim elimize Darkworks'den 2010'da geçti." şeklinde bir başlangıçla röportaja başlamış.
 
     Devamında ise Palasse, "Oyun 2010'da elimize geçtiğinde herşeye baştan başlayıp sıfırdan yazmaya koyulduk. Çünkü oyunu daha gerçekçi yapmak istedik. Tabi Darkworks'ün izlediği kaynak kodları epey yardımcı oldu. I Am Alive'ın son haline Darkworks'un oyunundan daha iyi diyemem fakat ilk video ile oyun fazla ilgili değildi." şeklinde konuştu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
I Am Alive Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler