I Am Alive'a 17 Yaş Üstü Damgası

25.09.2011 15:25 Samet Konuksal


     Ubisoft isme gizem katmak için mi yapıyor, yoksa gerçekten de herşey çok yavaş mı gelişiyor bilmiyoruz fakat E3 2008'de duyurusu gerçekleştirilen I Am Alive'dan hâla daha elle tutulur bir resmi bilgi veya resmi video yok. 
 
     Geçtiğimiz günlerde iki adet sinematiği internete sızan I Am Alive'dan yeni bilgiler dolaylı yoldan gelmeye devam ediyor. Oyunun ESRB derecelendirmesinde, I Am Alive'dan bazı detaylar da açığa çıktı. 
 
     ESRB'nin 17+ damgasını vurduğu I Am Alive'da sitede yazana göre bol bol kan, cinsel içerik, yoğun şiddet ve kötü dil kullanımı bulunuyor. ESRB'nin sitesinde ayrıca oyun hakkında bir de özet yazı bulunuyor. Yazıya buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
I Am Alive Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler