I Am Alive'ın Oynanış Süresi Kaç Saat?

25.11.2011 17:47 Samet Konuksal


     Son iki gündür PC meselesi yüzünden epey tartışmaya yol açan Stainsles Metra, bu kez I Am Alive'ın senaryo modunun oynanış süresine değindi. İndirilebilir olarak çıkacak olan I Am Alive'ın oynanış süresi, yeterli gözüküyor.
 
     IncGamers'a konuşan Metra, "Oyunun performansını en iyi seviyede tutmak için bazı ufak şeylerden kısıtlamalara gittik. Ancak bu kısıtlamalar oyununuza etki edecek şeylerden değil. Yani oyunun atmosferini değiştirecek kısıtlamalar yapmadık." şeklinde bir giriş yaptı.
 
     Konuşmanın devamında Metra, "Bu kısıtlamalara ve oyunun dijital olarak piyasaya çıkacak olmasına rağmen I Am Alive pek kısa sürmeyecek. Oyun altı ile sekiz saat arasında bir senaryo moduna sahip." şeklinde konuştu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
I Am Alive Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler