I Am Alive'ın İlk Sinematiği de Sızdı

Hayatta kalmak için tek başınıza mücadele etmelisiniz
21.08.2011 10:49 Alkan Adakaner


     I Am Alive, Ubisoft'un uzun süredir hakkında doğru düzgün açıklama yapmadığı bir oyun. Tek bildiğimiz projenin ilk halinin iptal edildiği ve Splinter Cell: Conviction'ın oyun motoru ile projeye tekrar başlandığı.
 
    Bir deprem sonrası harap olmuş Chicago şehri bu deprem sonrası ana karadan ayrılmış ve şehirde hayatta kalanlar arasında yiyecek ve su sıkıntısı baş göstermiştir. Bunun sonucunda da insanlar hayatta kalmak için birbirlerini öldürmeye bile başlamıştır.
 
   Daha önceki açıklamalarda ana karakterimizin adı Adam Collins olarak açıklanmıştı ve onun kayıp kız arkadaşını bulmak için de mücadele vereceği belirtilmişti. Bu videodaki karakter ise büyük ihtimalle Adam Collins değil, çünkü aşağıdaki videodaki karakter bir eşi olduğundan bahsediyor. 

    Ayrıca görünüm olarak da iki karakterin çok farklı olduğunu söyleyebiliriz. Kim bilir belki de Adam Collins artık I Am Alive'ın ana karakteri değildir. Yeni sinematik videoyu aşağıdaki oynatıcıdan  izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=3025]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
I Am Alive Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler