I Can Football Şampiyonu Arabasına Kavuştu

11.08.2010 12:47 bolumsonucanavari.com BSC

 
  Türk Telekom grup şirketlerinden Sobee Studios’un Kasım 2009’da futbol tutkunlarının beğenisine sunduğu I Can Football (ICF) oyununun heyecanını TV’ye taşıyan “ICF NTVSpor Kupası”nın en başarılı oyuncuları ödüllerine kavuştu. Dünya Kupası maçlarının 15 dakika öncesinde NTVSpor’da canlı olarak yayınlanan “ICF NTVSpor Kupası” karşılaşmalarında en iyi performansı sergileyen oyuncular muhteşem bir Audi A3 başta olmak üzere birbirinden değerli hediyeler ile ödüllendirildi.
 
  “ICF NTVSpor Kupası” karşılaşmaları ile online futbol oyununun heyecanını TV’de canlı yayına taşıyarak bir ilke imza attıklarına dikkat çeken Sobee Studios Kurucusu ve Genel Müdürü Mevlüt Dinç, “NTV’nin usta ağızlarının anlatımı ve ünlü futbolcuların yorumları eşliğinde gerçekleştirilen ICF NTVSpor Kupası, I Can Football’un diğer futbol oyunlarından çok farklı olduğunu bir kez daha kanıtladı. ICF, yakın gelecekte yeni sürprizlerle futbol tutkunlarının beğenisini kazanmaya devam edecek” dedi.
 
  Dünyanın ilk 11’e 11 online futbol oyunu olan ICF, televizyonda ilk defa gerçekleştirilen bu turnuvanın da etkisiyle yeni aktif üye kazanmaya devam ederek üye sayısını 600 binin üzerine çıkardı. Her gün yaklaşık 13 bin yeni üyenin kayıt olduğu oyunda, “ICF NTVSpor Kupası”nın gerçekleştirildiği bir aylık süre boyunca 900 binin üzerinde karşılaşma gerçekleştirildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
I Can Football Platformlar: PC Geliştirici: Sobee Dağıtıcısı: Sobee Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler