Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure Duyuruldu

29.08.2019 22:57 Özgür Eroğlu


Ice Age’in Scrat karakteri, başka bir video oyun macerasına giriyor. Bandai Namco’nun bugün, bir video ile yaptığı duyuruya göre Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure, 18 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek.

Bir süredir iyi bir Buz Devri oyunumuz olmadı, ama bu oyun gerçekten umut verici görünüyor. Scrat’s Nutty Adventure, gişe rekorları kıran filmden karelerin olacağı bir tura çıkaran, tuhaf bir aksiyon - platform oyunu olacak. Bahsi geçen duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca oyunun tanıtım yazısını da aşağıda bulabilirsiniz.

Oyunun Tanıtım Yazısı:

Oyuncular; Scrat'a buzlu arazilerde, öfkeli gayzerlerde ve yanan lavlarda tehlikeli bir yolculuk boyunca rehberlik edecekler. Özel güçlerin kilidini açan ve Scrat'ın daha yükseğe zıplamasına, daha ağır nesneler taşımasına yardımcı olan bütün hazineleri bu yepyeni Nutty macerasında bul! 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Platform Çıkış Tarihi: 18 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 1 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 4 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler