Iceborne, Monster Hunter World'ün Hikayesini Tamamlayacak

04.07.2019 18:11 Gazali Çetinkaya

 
Iceborne genişleme paketi Monster Hunter World'ün hikayesini tamamlayarak oyunun ilk tek ve genişleme paketi olacak.

Game Informer ile röportaj gerçekleştiren yönetmen Daisuke Ichihara "Iceborne temelde World'ü tamamlayacak, bu yüzden son genişleme paketi olacak." diye belirtti.

Daisuke Ichihara, başka genişleme paketi çıkmayacak olsa da oyuna yine de birçok güncelleme yayınlamayı planladıklarını belirtti. Geliştirici ekip, Street Fighter ve The Witcher işbirliği dahil olmak üzere ana oyuna çıkışından bu yana bir sürü güncelleme ve etkinlik sundu.
 
Monster Hunter World: Iceborne 6 Eylül'de PlayStation 4 ve Xbox One için; bu kış PC için çıkacak. Iceborne yeni Quest Rank, canavarlar, yerler, hareketler ve ekipmanlar içerecek ve Monster Hunter World'ün sonundan devam eden yeni tam bir hikaye sunacak.

Yapımcı Ryozo Tsujimoto ve yönetmen Daisuke Ichihara'nın Iceborne genişleme paketi hakkında çeşitli soruları yanıtladığı röportajı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 4 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 7 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 8 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 8 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler