Immortals: Fenyx Rising Aralık'ta PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch, PC ve Stadia için Çıkacak

10.09.2020 22:19 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, hikaye odaklı açık dünya üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Immortals: Fenyx Rising (eski adıyla God & Monsters) için çıkış tarihi verdi.

3 Aralık 2020'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Uplay & Epic Games Store) ve Stadia için çıkacak.
 
Standart sürüm PlayStation Store ile Xbox Store'da 470,00 TL ve Uplay ile Epic Games Store'da 269,00 TL. Gold sürüm PlayStation Store ile Xbox Store'da 600,00 TL ve Uplay ile Epic Games Store'da 449,00 TL.

Ön sipariş bonusu ilave görev A Tale of Fire and Lightning (Ateş ve Yıldırım Hikayesi). Gold sürümde Season Pass ve başka oyun içerikleri bulunacak.
 
PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahip kullanıcılar yeni nesil versiyona ücretsiz yükseltebilecek.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

TANRILARIN SON UMUDU SENDE
 
Kahraman Fenyx olarak, Yunan tanrılarını karanlık bir lanetten kurtarmak için maceraya atıl.
Destansı bir mücadelede, tanrıların efsanevi güçlerini kullan, mitolojik yaratıklara meydan oku ve Yunan mitolojisinin en müthiş Titanı Typhon'u dize getir.
 
MİTOLOJİK DÜŞMANLARA MEYDAN OKU
Cyclops, Medusa veya Minotaur gibi efsanevi yaratıklarla yüzleş, havada ve karada göğüs göğüse mücadelelerde tanrılardan aldığın yetenek ve silahlarını kullanarak hepsinin hakkından gel.
 
TANRILARIN GÜCÜNÜ KULLAN
Olimpos tanrılarının bahşettiği güçleri kullanarak mitolojik canavarlarla savaş, antik bulmacaları çöz ve muazzam bir açık dünyayı keşfet.

 
Dünya Prömiyeri Fragmanı: 
 
 
Genel Oynanış:
 
 
Tam Çözüm:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Immortals Fenyx Rising Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler