Inafune'in Mighty No. 9' Projesine Muhteşem Destek

03.09.2013 12:08 Talha Aynacı

 
   Capcom'da geçirdiği 13 yıl boyunca Onimusha, Dead Rising ve Resident Evil gibi yapımlarda çalışan ve Mega Man'in babası olarak tanınan Keiji Inafune, Pax Fuarında, Mega Man'in ruhani devam oyunu olarak atfedilen Mighty No. 9 isimli oyununu duyurmuş ve bunun için kickstarter başlatmıştı.
 
   Inafune oyunu tamamlayabilmek için 900.000$ bağışa ihtiyaç duyuyordu ki kickstarter'ın başlamasından 1 gün sonra istenilen rakama ulaşıldı, hatta an itibariyle 1.223.100$ civarına varmış durumda. Üstelik bağış kampanyasının bitmesine daha 28 gün var.
 
   2015 yılında PC için çıkış yapacağı açıklana Mighty No. 9, oynanış mekanikleriyle Mega Man'in tüm detaylarına hatta fazlasına sahip . Şayet bağış 2.5 milyon $'a ulaşırsa oyunun PS3, Wii U ve Xbox 360 çıkışı da garantilenmiş olacak. Sanırız oyuncular yeni bir Mega Man için hayli açmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mighty No. 9 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: comcept USA, LLC Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 23 Dk önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 35 Dk önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 3 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler