Insomniac Ekibi Vanquish'i Beğendi

12.07.2010 12:34 Ersin Kılıç


 
     Insomniac ekibi Resident Evil'in yaratıcısı Shinji Mikami'nin yeni oyunu için övgü dolu sözler sarfetmiş.
 
     Favori serilerinden biri olan Resident Evil'ın yaratıcısı ve Resident Evil 4'ün yönetmeni Shinji Mikami'nin yeni oyununun mükemml gözüktüğünü söyleyen Insomniac'tan Paul Featherstone, oyunun Gears of War gibi bir oynanışa sahip olmasına rağmen, ondan daha uçuk bir oyun olduğunu belirtmiş. Platinium Games'in Bayonetta ile iyi bir yükselişe geçtiğini belirten Featherstone, "Umarım firmadan önümüzdeki yıllarda böyle kaliteli yapımlar görürüz." temennisini de eksik etmemiş.
 
     Oyunu E3 fuarında deneme şansına sahip olan ekipten Giac Veltri, Vanquish'in E3'teki favori oyunu olduğunu, oyunun demosunun çok eğlenceli ve mükemmel gözüktüğünü belirtirken, Joel Goodsell ise oyundaki silahlar, patlamalar ve robotlar gibi oyunun bir çok elementinin çok iyi olduğunu belirtmiş.

     Anlaşılan Vanquish, bu yılın beklenesi oyunları arasında yer alacak. Ayrıca oyun için yeni ekran görüntüleri de yayınlandı. Yayınlanan bu yeni görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vanquish Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Neon Giant ‘The Ascent’in 5. Yıl Dönümünde Oyunun Yol Haritasını Açıkladı 29 Temmuz eFootball™ World Festival'de Yeni Efsane Sergio Agüero ve Oyun İçi Önemli Güncellemeler Açıklandı 28 Temmuz NBA 2K27’nin Kapak Yıldızları Açıklandı: Victor Wembanyama, Caitlin Clark ve Derrick Rose 23 Temmuz PUBG: BATTLEGROUNDS 42.2 Güncellemesi Yeni Oyuncuların Oyuna Adapte Olmasını Kolaylaştırıyor 16 Temmuz Mimesis Dünya Çapında İki Milyondan Fazla Kopya Sattı 14 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler