Insomniac Games Yeni Bir Resistance Oyunu Yapma Planlarının Olmadığını Söylüyor

03.08.2018 21:26 Gazali Çetinkaya

 
Insomniac Games yeni bir Resistance oyunu yapmaya pek sıcak bakmıyor.

Finder ile bir röportaj gerçekleştiren Insomniac Games topluluk yöneticisi James Stevenson, şu anda başka bir Resistance oyunu yapma planlarının olmadığını söyledi ancak yine de "Asla asla deme" diye de ekledi.
 
"[Yeni bir Resistance oyunu] bana uzak bir ihtimal gibi geliyor. Ancak yıllar boyunca asla asla dememem gerektiğini öğrendim. PlayStation 3 döneminden Resistance serisine ait güzel anıları olan bir sürü insan olduğunu düşünüyorum, evet asla asla deme ancak şu anda başka bir Resistance oyunu yapma planımız yok."
 
Serinin başka bir yapımcı tarafından geliştirilme ihtimali var mı, sorusuna James Stevenson şu şekilde yanıt verdi:
 
"Emin değilim. Açıkçası diğer geliştiriciler zamanında taşınabilir versiyonlarını yapmıştı. Aslında IP'ye ve o evrenin sahibi Sony. Eğer Sony Resistance 4'ü yapma konusunda gerçekten tutkulu olur ve biz de yapamaz ya da yapmak istemezsek Sony başka bir geliştirici ile anlaşabilir. Ancak bu Sony'ye kalmış bir durum, bize değil." 
 
Insomniac Games geçtiğimiz nesilde PlayStation 3 için Resistance: Fall of Man (2006), Resistance 2 (2008) ve Resistance 3 (2011) oyunlarını çıkarmıştı. Insomniac Games'ten bağımsız olarak Bend Studio tarafından geliştirilen Resistance: Retribution (2009) PSP için ve Nihilistic Software tarafından geliştirilen Resistance: Burning Skies (2012) PS Vita için çıkmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 1 Saat önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 3 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 3 Saat önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler