Insomniac: PlayStation 4 Pro Exclusive Diye Bir Şey Yok

11.09.2016 01:05 Gazali Çetinkaya

 
   Xbox One ve PlayStation 4'ün çıkışından birkaç sene sonra yeni konsolların geleceğine dair haberler ortaya atılmaya başlanmıştı ve bu durum da yeni konsolların çıkışıyla birlikte Xbox One ve PlayStation 4'e gelecek desteğin kesilmesi düşüncesini akıllara getiriyordu.
 
   Ancak gerek Sony'nin "Tüm oyunlar standart PlayStation 4'te ve büyük bir çoğunluğu ya da hepsi yeni gelecek yüksek performanslı PlayStation üzerinde desteklenecek." açıklamasından gerekse de Microsoft'un "Project Scorpio için konsola özel oyun yapmayacağımızı söylemiştik. Bunlar bir ekosisteme ait, ister Xbox One S'iniz olsun isterse de Project Scorpio'nuz. Kimseyi geride bırakmak istemiyoruz."  açıklamasından (ve bunun gibi daha birçok açıklama var) böyle bir durumun söz konusu olmadığı kesinleşmişti.
 
   Sunset Overdrive, Resistance ve Ratchet & Clank oyunlarıyla tanıdığımız ve halihazırda PlayStation 4 konsollarına özel olarak Spider-Man oyunu geliştiren Insomniac Games de twitter üzerinden bu konuyla alakalı sorulan bir soruya cevap verdi. Insomniac Games yaptığı açıklamada, PS4 Pro'ya özel oyunların olmayacağını, Spider-Man dahil tüm PS4 oyunlarının iki konsolda da çalışacağını belirtti.
 


 
  Standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak karşımıza çıkacak PlayStation 4 Pro, 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyat ile çıkış yapacak. Konsolun Türkiye fiyatı henüz açıklanmış değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler