Insurgency: Sandstorm ‘Operation Nightfall’ Güncellemesi Yayınlandı

18.06.2020 13:34 Gazali Çetinkaya

 
 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici New World Interactive, Insurgency: Sandstorm için Operation Nightfall ücretsiz içerik güncellemesini yayınladı.
 
Güncelleme yeni Tideway haritasını getiriyor. Tideway, ilk Insurgency oyunundaki Buhriz haritasının yenilenmiş hali. Bunun yanı sıra Breacher sınıfı için dört yeni silah Honey Badger, Grease Gun, AS Val ve Sterling ve tüm sınıflar için yeni tabanca Welrod.
 
Ayrıca yeni Tideway haritası dahil olmak üzere oyundaki tüm haritalar artık gece zamanı oynanabilir. Bunun için yapay zekada bazı güncellemeler yapılmış ve fener ve gece görüş gözlüğü gibi yeni ekipmanlar eklenmiş. 
 
Yeni kozmetik içerikler, oynanış, görsel ve performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri de güncellemenin getirdikleri arasında yer alıyor. 
 
Güncelleme notlarının tamamına buradan göz atabilirsiniz.

Takım oyununa dayanan taktiksel FPS oyunu Insurgency: Sandstorm PC üzerinde ulaşılabilir durumda ve Steam'de 20 Haziran'a kadar %50 indirimle 42,50 TL. PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları 25 Ağustos'ta çıkacak.

Operation Nightfall tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Insurgency Platformlar: PC Geliştirici: New World Interactive Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: 22 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler