Intel ESL Türkiye 2019 Yaz Sezonu Elemeleri Duyuruldu!

12.06.2019 20:58 Hamit Can Sayılgan

 
     ESL Türkiye, Intel ESL Türkiye Şampiyonası Yaz Sezonu 2019 Elemeleri'ni duyurdu. Intel ESL Türkiye Şampiyonası Yaz Sezonu açık elemeleri 16 Haziran’da başlayacak. Elemelerin ardından İzmir'de gerçekleşecek büyük finalde Türkiye'nin en iyi CS:GO takımı belirlenecek.
 
     Elemeler 3 açık eleme sisteminde gerçekleşecek. LOG Esports, Valstars Gaming, COZA Esports ve Arena Bulls takımları direkt olarak INTEL ESL Türkiye Yaz Sezonu Şampiyonası’na davet edildi. Lige katılacak diğer 4 takım ise açık ve kapalı elemelerin ardından belirlenecek.
 
 
 
     Açık Elemeler; 16, 23 ve 29 Haziran tarihlerinde düzenlenecek. Her açık elemenin final oynayan iki takımı bir sonraki aşama olan ve 30 Haziran’da düzenlenecek olan kapalı elemeye katılmaya hak kazanacak. 
 
     Kapalı Elemeler; düzenlenen 3 açık elemeden ardından kapalı elemelere katılmaya hak kazanan 6 takım gruplara bölünerek 30 Haziran Pazar günü mücadele edecekler. 7 hafta sonunda playofflara kalan son 4 takım 3 maçlık seri formatında gerçekleşecek büyük finalde Türkiye'nin en iyi CS:GO takımı olmak adına karşı karşıya gelecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler