Ion Fury: Aftershock Genişlemesi Bu Yaz Çıkacak

25.03.2021 10:00 Gazali Çetinkaya

 
Duke Nukem 3D, Shadow Warrior ve Blood gibi klasik FPS oyunlarından esinlenen retro FPS oyunu Ion Fury için yeni içerik yolda.

Yayıncılar 1C Entertainment ile 3D Realms ve geliştirici Voidpoint, Aftershock genişlemesinin bu yaz PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Aftershock genişlemesi ana karakter Shelly "Bombshell" Harrison'ın Heskel'e karşı savaşacağı yeni bir hikaye bölümü sunacak. Keşfedilecek yeni bölgeler, yeni tehlikeli düşmanlar ve yeni silahlar içerecek.
 
Genişleme ayrıca Arrange modunu ekleyecek. Bu mod sayesinde oyuncular oyunun orijinal hikaye modunu yeni düşmanlar ve yeni silahlar gibi ek unsurlarla değiştirebilecek.
 
Genişlemenin fiyatı 25 dolar olarak belirlendi ve oynamak için ana oyun gerekecek. Ana oyun da 25 dolar. Türkiye fiyatı PlayStation Store'da 114,00 TL, Xbox Store'da 71,25 TL ve Steam'de 40,00 TL.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ion Fury Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Voidpoint Dağıtıcısı: 3D Realms Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler