Iron Harvest DLC'si Operation Eagle 28 Mayıs'ta Çıkıyor

24.05.2021 21:00 Gazali Çetinkaya

 
1920 ve sonrasındaki alternatif gerçeklikte Büyük Savaş'ın hemen ardında geçen gerçek zamanlı strateji oyunu Iron Harvest'ın yeni indirilebilir içeriği Operation Eagle 28 Mayıs'ta çıkış yapacak.

Yayıncı Deep Silver ve geliştirici KING Art, Operation Eagle için hikaye fragmanı yayınladı.

Operation Eagle içeriği:
 

Yeni Hikâye

Tamamen yeni Iron Harvest hikâyesini tek oyunculu ya da işbirliği modunda omuz omuza deneyimle. 25 dakikayı aşan yeni sinematiklere sahip 7 zorlayıcı görev ve bir sürü yeni müttefikle düşman da seni bekliyor.

Yeni Taraf: Usonia

Usonia Amerikan Birliği, Büyük Harp'ten uzak durarak Avrupa'nın eski seçkinleri tarafından fark edilmeden ekonomik ve askeri bir süper güç haline geldi. Usonia, herkese özgürlük ve adalet getirerek ezilenler için bir umut ışığına veya gücün cazibesine yenik düşerek demir bir yumrukla hüküm süren yeni bir imparatorluğa dönüşebilir. Eklenti, ve ABD'nin 1920+ uyarlaması olan yeni taraf "Usonia"yı içeriyor. Bu taraflara ait 30'dan fazla yeni piyade birliği, meka ve bina.

Yeni Birlik Türü: Hava Birlikleri!

Göklere çık ve bu taraflar için gelen yeni uçan birliklerle dünyayı fethet. Bu ilk uçan makineler arasında çok farklı araçlar var. Çevik hava motosikleti ve Usonia'lı kahraman Amiral Mason'ın devasa savaş gemisi gibi her arazide ilerleyebilen ve gökyüzünden yıkım yağdıran çok farklı araçlar. En cesur adamlar, düşman hattının gerisinde tehlikeli görevler gerçekleştiren paraşütçüler olur. Tüm Iron Harvest tarafları için gelen uçaksavar mekanikleriyle stratejilerini uyarla ve savunmanı hazırla!

 
Hikaye fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Iron Harvest Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: KING Art Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 31 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler