Iron Man ve Iron Fist'in Alternatif Kostümleri

Altın kaplama Iron Man oynamak isteyen?
24.09.2011 02:56 Levent Polater

 
    Ultimate Marvel VS Capcom 3 karakterlerinden Iron Man ve Iron Fist'in alternatif kostümleri için ekran görüntüleri paylaşıldı.
 
    Iron Man için oyunun orjinal sürümünde daha önce görmediğimiz 2 kostümün oyundaki yerini alacağını görebiliyoruz. Yapımın yeni karakterlerinden Iron Fist ise, çizgi roman serisindeki tüm versiyonlarıyla önümüze tekrar çıkabilecek.
 
    2 karakterin kostümlerine aşağıdan göz atabilirsiniz. Ultimate Marvel vs. Capcom 3, PS3, Xbox 360 ve Vita için yapılıyor. Henüz çıkış tarihi yok.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ultimate Marvel vs Capcom 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 29 Dk önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 1 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler