Irrational Games Bir RTS/RPG Oyununu İptal Etmiş

Dungeon Duel'in konsept çalışmalarından biri
23.09.2011 10:15 Alkan Adakaner


    Bioshock ile bu nesilde adından başarıyla söz ettiren Irrational Games bu seri öncesinde RTS/RPG melezi ilgi çekici bir oyun üzerinde çalıştığını açıkladı. Dungeon Duel adlı bir oyun malesef iptal edilmiş.
 
     Konsolların kontrol mantığına göre geliştirildiği söylenen oyun RTS oyunlarının hızlı tempolu yapısı ile kart oyunlarının bağımlılık yapıcı fantezi öğelerini bir araya getirmeyi amaçlıyormuş. Bu projeden neden vazgeçildiği ise malesef bilinmiyor.
 
    Irrational Games'n sitesindeki konsept çalışmalara buradan ulaşabilirsiniz. Bu stüdyonun geliştirdiği bir oyunun kötü olma ihtimali pek yok, ama yine de geçerli bir iptal gerekçeleri olduğuna eminiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 21 Dk önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 45 Dk önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 1 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 2 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler