Irrational Games Yeni Bir İsimle Geri Döndü

24.02.2017 06:10 Gazali Çetinkaya

 
   2014 yılında kapanan Irrational Games stüdyosu yeni bir isimle birlikte geri döndü.
 
   Take-Two Interactive yaptığı açıklama ile birlikte Ken Levine'in de dahil olduğu Ghost Story Games'in kurulduğunu duyurdu. Ghost Story Games bünyesinde System Shock 2, Freedom Force, BioShock ve Bioshock Infinite gibi oyunlarla tanıdığımız Irrational Games'ten 12 eski çalışan bulunduruyor.
 
   Ghost Story Games henüz yeni bir oyun duyurmaya hazır olmadığını belirtti ancak açıklamasında, on iki eski Irrational Games geliştiricisi tarafından kurulduklarını ve misyonlarının ise sürekleyici ve hikaye odaklı oyunlar yaratmak olduğu belirtildi. Ayrıca yeni sunacakları oyunların BioShock hayranları için güçlü bir cazibe merkezi olacağına inandıklarını eklediler.
 
   BioShock'ın yaratıcısı Ken Levine, geçtiğimiz yıl yaptığı bir röportajda şirketten neden ayrıldığı ile ilgili olarak şu şekilde bir açıklama yapmıştı.
 
"Asla asla deme fakat bir tane daha BioShock oyunu yapmak istemedim. İlk olarak onlara şirketten ayrılacağımı söyledim. Daha küçük şeyler yapmak istediğimi söyledim. Daha çok deneysel şeyler. Onlar ise bana kalmayı teklif etti. Irrational'ın bir sonraki BioShock oyunu için devam edeceklerini düşündüm. Öyle olmadı." 
 
   Ghost Story Games'in resmi websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler