Jack İçin Başarılı Bir Cosplay Çalışması

30.08.2010 16:58 Ersin Kılıç


     Son yılların en gözde firmalarından biri olan ve şu sıralar Dragon Age 2 ve Star Wars Old Republic ile uğraşan Bioware firması, Mass Effect serisi ile birlikte bizlere mükemmel bir oyun deneyimi dışında oldukça iyi karakterleri de armağan etti.

      Oyun severlerinde oldukça benimsediği bu karakterler için dönem dönem bazı cosplay çalışmalarına rastlıyoruz. hatta geçtiğimiz günlerde ikinci oyunun en ilgi gören karakterlerinden biri olan Miranda Lawson cosplay çalışması ile karşılaşmıştık. Bu seferki cosplay çalışması ise oyunun en ilginç ve psikopat karakterlerinden biri olan Jack için yapılmış.

      Cosplay çalışmasına baktığımızda ise çıplak gibi gösteren ilginç bir kostüm seçimi ve saç tarzı ile başarılı bir çalışmaya imza atıldığını söyleyebiliriz. Jia Crens'in imza attığı bu cosplay çalışmasına aşağıdaki resimlerden göz atabilirsiniz.





 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler