Jade Raymond Ubisoft'tan Ayrılmadan Önce Yeni Splinter Cell Oyunu Üzerinde Çalışmış

25.12.2018 11:28 Gazali Çetinkaya

 
Tecrübeli oyun geliştiricisi Jade Raymond 2014'te Ubisoft'tan ayrılmadan önce yeni Splinter Cell oyunu üzerinde çalışmış.

Gamereactor ile bir röportaj gerçekleştiren Assassin's Creed, Assassin's Creed II, Watch Dogs ve Splinter Cell: Blacklist baş yapımcısı Jade Raymond Ubisoft'ta görev alırken yeni Splinter Cell oyununun konseptini tasarladıklarını açıkladı.
 
Jade Raymond: "2013'te yayınlanan  Splinter Cell Blacklist serinin son çıkan oyunu oldu. Biliyor musun? Üzerinde çalıştığımız ve yapmak istediğimiz bir tasarım vardı fakat artık Ubisoft'ta olmadığımdan bunun hakkında konuşamam ve bu konsepti kimin paylaşmak isteyeceğini de bilmiyorum."
 
Yeni Splinter Cell oyunu uzun yıllardır bekleniyor. En son Amazon ve Just Cause 4 ile Rage 2 duyurularını sızdıran Wal-Mart Kanada Tom Clancy's Splinter Cell'i listelemişti.

Ayrıca Ubisoft CEO'su Yves Guillemot 2017'nin ortalarında Splinter Cell markası hakkında şu yorumu yaparak oyunculara ümit vermişti: "Splinter Cell hakkında çokça konuştuğumuz bir marka. Ayrıca kişisel olarak en sevdiğim serilerden biridir. Şu anda paylaşacağımız belirli bir şey yok ancak ekipler farklı şeyler üzerinde çalışıyor, daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin. Marka hakkında çok sayıda taslak ve öneri alıyoruz ve biz birini seçeceğiz. Bence bir şey göreceksiniz ancak bunun için beklemek zorundasınız." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splinter Cell: Blacklist Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler