Japon Geliştiricilere Göre Yılın Oyunu Ghost of Tsushima

22.12.2020 08:42 Gazali Çetinkaya

 
Famitsu dergisi, Japon oyun endüstrisinden 104 tanınmış oyun geliştiricisine ve 28 seslendirme sanatçısı, çizer ve mangaka gibi oyunları seven ünlülere 2020'de oynadığı en iyi oyunları sordu.

Sucker Punch'ın Feodal Japonya döneminde geçen samuray temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Ghost of Tsushima en çok oy alan oyun olarak birinci seçilmeyi başardı.

Ghost of Tsushima'yı sırasıyla Animal Crossing: New Horizons, Final Fantasy VII Remake, Sakuna: Of Rice and Ruin ve Fall Guys: Ultimate Knockout takip etti.

2018 ve 2019'da yapılan aynı oylamada kazananlar Marvel's Spider-Man ve Death Stranding olmuştu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost of Tsushima Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 17 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 1 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler