Japon Rol Yapma Oyunu Samurai Maiden Duyuruldu

06.08.2022 19:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici SHADE ve yayıncı D3PUBLISHER japon rol yapma aksiyon macera oyunu Samurai Maiden'ı PS5, PS4, Switch ve PC için duyurdu. Oyun bu kış çıkış yapacak.
 
Oyunun açıklaması ise şu şekilde: 
 
Büyüleyici bir Japonya'da kiraz ağaçlarının altında genç bir kadın...yoksa bir samuray mı?
Sengoku döneminde yaşayan bu sıradan kız iblisleri alt etmeye çalışıyor. Kaosun hüküm sürdüğü bu yerde oyuncular da hızlı tempolu bir aksiyonu deneyimliyor.
 
Alevler içinde bir tapınak. Kara dumanlar gökyüzüne yükseliyor. Askerlerin öfkeli haykırışları her yerden duyuluyor. Sakallı bir ihtiyar karşılarına dikiliyor... Bir dakika, bu Nobunaga Oda mı?
 
Kılıç kullanma becerilerine sahip genç bir kadın, Sengoku döneminde kendini Honno-ji tapınağında bulur. Üç yeni ninja arkadaşıyla birlikte kalan genç kadın, Honno-ji'nin altındaki Yeraltı Dünyasında sağa sola saldıran cesetlerle karşı karşıya kalır.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1952250/SAMURAI_MAIDEN/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler