Japonlara Göre En Popüler Pokemon Hangisi?

08.11.2010 12:29 Ersin Kılıç


     Pokemon çılgınlığı Japonya'da olduğu kadar tüm dünyada da ilgi ile takip ediliyor. Pokemon Heart Gold/Soul Silver'dan sonra japonlar çoktan Black ve White versiyonunu deneme şansına erişti. Avrupalı ve Kuzey Amerikalı oyuncular ise bu şansa ancak Mart 2011'de erişecekler. 
 
     Haberimize dönecek olur isek; The Pokemon Company, Japonya'da özel bir anket gerçekleştirmiş. Japonlara "favori Pokemon karakteriniz" sorusunu yönelten firmanın aldığı cevaplar ise oldukça ilginç. Şimdiye kadar listelerde hep üst sıralarda yer alan Pikachu'nun pabucu dama atılmış gibi gözüküyor. Japonlar bu seferki ankette şirinlikten çok güce önem vermişler sanırım. Çünkü listenin zirvesinde efsanevi Pokemonlardan biri olan Arceus yer alıyor.
 
     Listenin ilk beş sıralaması şu şekilde ;
 
1- Arceus
2- Darkrai
3- Deoxys
4 - Pikachu
5- Mew
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Black/White Platformlar: DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler