Japonya'da Çocuklara Super Famicom Hediye Ediliyor

27.04.2020 00:19 Gazali Çetinkaya

 
Japonya'da corona virüsü sebebiyle 6 Mayıs'a kadar olağanüstü hal ilan edilmiş durumda ve Japonya Retro Oyun Derneği evde olan çocuklara Super Famicom konsolunu hediye etmeye karar verdi.
 
16 yaşından küçük çocuğa sahip, elinde Super Famicom bulunmayan ve kargo ücretini ödemeye razı kişilerin başvurabileceği çekiliş ile birlikte 100 çocuğa Super Famicom hediye edilecek.

Super Famicom ile birlikte bir adet kontrolcü, adaptörler ve iki oyun (Final Fantasy VI ve Donkey Kong Country) gönderilecek.
 
Japonya Retro Oyun Derneği Japon video oyun konsolları ve oyunların tarihi hakkında eğitim vermek amacıyla 2011'de kurulan ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş. Oyun ekipman onarımları ve koruma teknolojisi üzerinde çalışmalar yapıyorlar ve retro makineler için bakım parçaları geliştiriyorlar. 
 
Şirketin genel müdür yardımcısı Kiyofumi Fukui 2019'a kadar Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'nda en büyük video oyun koleksiyonu rekorunu elinde tutuyordu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler